Verzending en bezorging

Er zijn verschillende manieren van verzenden bij Bakfietskopen.nl:

Er zijn bij ons verschillende manieren van verzenden:

Gratis verzending via PostNL:

Heb je gekozen voor gratis verzending via PostNL dan krijg je jouw fiets de voorgemonteerd in doos bij je thuis afgeleverd. Dat betekent dat de fiets 85% klaar is als hij bij je wordt bezorgd. De fiets en accessoires worden voor verzending zorgvuldig in een op maat gemaakte doos gedaan en gereedgemaakt voor verzending met PostNL. Bestel je voor 17:00 dan wordt jouw fiets de volgende werkdag al geleverd. PostNL stuurt je een e-mail met track & tracecode per e-mail. Dit gebeurt meestal in het begin van de avond. Heb je deze niet ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice van Bikefactory. Zorg er wel voor dat je thuis bent op het moment dat de chauffeur bij je op de stoep staat.

Thuis hoef je dan slechts enkele onderdelen te monteren, zoals zadel, trappers, voorwiel en het stuur. Een algemene montagehandleiding wordt met iedere zending meegestuurd in de pakbon. Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe je de fiets in elkaar kan zetten. 

Afhalen:
We bieden je ook de mogelijkheid om je fiets bij ons af te komen halen. Dit kan rijklaar gebeuren, tegen een vergoeding van €24,95,- of geheel gratis voorgemonteerd in doos. Zo ben je niet afhankelijk van PostNL en hoef je dus niet thuis te blijven wachten op je pakket. De winkel van Bikefactory.nl bevindt zich naast de A2, afslag 6 (N230 richting Maarssen). Onze winkel is 7 dagen in de week geopend. Geef aan onze klantenservice door wanneer je de fiets zou willen ophalen, dan kunnen wij hem klaar zetten voor je. 

Zijn er nog zaken onduidelijk, kijk dan eens bij onze veelgestelde vragen, of bel de klantenservice.

 

 

Afwijkende verzendtijden:
Op onderstaande data wijkt onze levertijd af in verband met de feestdagen, houd hier rekening mee bij het bestellen:

Besteld op Bezorgd op
Maandag 22 april Woensdag 24 april
Donderdag 30 mei Zaterdag 1 juni
Maandag 10 juni Woensdag 12 juni